När kärlek och omtanke alltid är nr 1

Våren 2012 kom en äldre kvinna på besök med sin lilla hund. Hunden skulle vara på pensionat en tid. Under vårt samtal framkommer det att kvinnan är mycket sjuk och ska genomgå en stor och komplicerad operation. Hon har ingen aning om hur länge hunden behövde stanna.
Den tänkta vistelsen på 2 veckor blev 6 veckor.
"Oskar" fick under den långa vistelsen bo i huset och blev under tiden en älskad del av vår lilla flock.
Kvinnan kom till slut hem och det blev en kär återförrening.

Tiden gick och vi behöll sporadisk kontakt med "Oskar" och hans matte.
Våren 2013 förstod vi att kvinnan inte mådde så bra. Hon var mycket orolig över att bli inlagd på sjukhus igen och hur det skulle gå för "Oskar" då. Hon tyckte att hon inte kunde förvänta sig samma förmånliga pris en gång till och hade inte råd att betala för någon ny pensionat tid. Vi talade då om för "Oskars" matte, vänligt men bestämt, att hon aldrig ska behöva titta i plånboken om hon blir sjuk. Behöver hon åka in så får "Oskar" bo hos oss helt kostnadsfritt. Vi har också försäkrat kvinnan om att skulle det värsta inträffa och hon lämnar oss, så har "Oskar" ett permanent hem här hos oss.

Angela Moreira 16.05.2013 22:01

Ja, kan bara säga det igen och igen, ni är fantastiska, mot både våra fyrfota o oss som har förmånen att ha våra hundar på oss er! <3 <3 <3

| Svar

Senaste kommentarer

10.10 | 13:35

Vår älskade Moses. Vi saknar både Moses och er.

20.02 | 12:55

Så kul att jag fick vara med.

20.02 | 12:44

Men hallå där Moster är ju fel de ska ju vara Faster så klart .

20.02 | 12:40

ser väldigt aptitligt ut.