Så här bor vi

Välkommen till Mimmi's

Inne på gården ser vi oss omkring

Till höger har vi "Badstugan" Här bor dom minsta dagis-vännerna

Innanför dörrarna finns säkerhetsgrindar för att undvika "smitningar"

Lite tavlor på väggarna och gardiner i fönsterna ger en go "hemkänsla" Här finns något för alla, koja att krypa in i eller balkonger att ligga på. Korgar på golvet med massor av filtar att bädda med finns också

När de stora hundarna blir för många och klumpiga får småhundarna busa i den mellanstora rastgården som har en marktäckning av huggen flis

I husets källare finns 2 grupp-rum för våra stora dagis-vänner. Här finns liggplatåer där man kan ligga och kika ut eller hålla uppsikt över komisarna. Bekväm soffa och korgar med filtar.

Rum nr 2. Även här finns något för alla smaker.

Anexet i vinterskrud

Varmt och välkomnande. Här bor i första hand våra pensionat gäster. Anexet är utrustad med luftvärmepump. Pumpen går att änvända som AC varma sommardagar så det är varmt och skönt på vintern, svalt och behagligt på sommaren.

Här finns 4 st rymliga boxar. Alla som sover här har med sig sin egen "säng" Hemmets lukt är viktig att ha med sig. Då känner man sig extra trygg

Stora fönster mot väst gör att det alltid är ljust och trevligt inne hos våra gäster

"Flyg-foto" över den stora rastgården. Här leker vi större delen av dagen. Alla får plats, stora som små, ung som gammal, så länge alla trivs och mår bra.

En liten rastgård att börja med för den som är lite blyg och kanske inte vågar busa på direkt i den stora världen. Här kan man bli lite nyfiken innan man vågar ta steget fullt ut. Rastgården har en dörr ut till den "yttre-rastgården"

Den yttre rastgården ligger på husets framsida. Denna används i första hand till de egna hundarna som ibland kan behöva få komma undan och få en paus men ibland även till de hundar som inte trivs så bra i stora grupper.

I källaren har vi en låst foderkammare. där förvarar vi allt foder till både dagis och pensionat hundar. Här finns en lite kyl och en lite större frys.

Tack för besöket och välkommen åter

Senaste kommentarer

10.10 | 13:35

Vår älskade Moses. Vi saknar både Moses och er.

20.02 | 12:55

Så kul att jag fick vara med.

20.02 | 12:44

Men hallå där Moster är ju fel de ska ju vara Faster så klart .

20.02 | 12:40

ser väldigt aptitligt ut.